Music is one way to speak..

Eftersom Kim är i tyskland nu och tävlar i VM i street dance så är detta inlägg för henne och jag önskar dig all lycka även fast jag vet att du inte behöver den för du vet att vi alla här hemma hejar o håller tummarna på dig.
Du har gjort ett grymt jobb som tagit dig dit du är i dag <3


Extreme Hair.

Ja i dag var det dags för hårlektion igen som alla tisdag. Men idag var det om väldigt annorlunda frisyrer nått man inte har på en var dag utan mer foto och modevisning. Och till nästa vecka har vi på oss att hitta på en egen extrem frisyr så nu ska jag försöka komma på något.
Men här får ni exempel.




Ja det var 2 exempel av miljoner.

A can show you a whole new world..

Allt som handlar om smink och hår är så nytt för mig men har ändå blivit nått som känns så jag. Hur kan jag ha missat att det är just smink och hår jag vill hålla på med.
Jag är ju inte en människa som vill jobba på samma ställe, att ha EN arbets plats som man går till varje dag utan jag vill ut och se nya saker och se nya ställen. Det är så jag känner nu och det är nu tiden finns för att kunna göra det.

Tänkte visa lite vad jag gjorde med Emma i går.
Först så gjorde jag pom poms som ännu inte sitter så jag blir nöjd men ni får se iaf. Tyvärr vart bilden med bäst vinkel lite suddig men ni ser iaf.


Sen efter det ville jag testa att göra lite sminkning på henne oxå och där fick fantasin komma fram.


Enjoy if :)



Before a Fashion Show..

I dag hade jag o 11 till i klassen praktik. Vi skulle vara på Hötorget kvar i 5 på morgonen !!!
Ingen rolig tid men det var bara o kliva upp o ta sig dit. Men roligt var det iaf. Men jag tycker det va synd att det inte fanns platser i bussen till skövde där modevisningen var för oss Make up artister. Men men här har ni iaf lite bilder från i dag :)

 Denna gjorde jag.











Så där jag det var en del av själva mode visningen. Jag undrar hur det gick för min model i Skövde. Men ska försöka få bilder därifrån.

Life´s is special

Ja i dag ska vi ta farväl av Ingrid. Som för mig är min Gammel Mormor. Så det är mycket att fixa i ordning inför detta. Jag har precis gjort mig i ordning o ska fixa Elinas hår nu. Även Mellanie ska vi klä på o göra fin.

Det var det jag hade o skriva om nu.

Hoppas ni får en roligare start på eran Fredag.

Pusss

Stresss Stressss......

Ja måste först börja med att berätta lite om skolan för alla nyfikna :)
Dagens lektion hadla om att smink en gamling lr ja en person med mycket rynkor för även det är en konst att kunna. Att komma åt i alla väcken o inte få en linje i det så den bara lyser upp utan jobba med att försöka döja dem. Och inte nog med det att sminka ögonlock på en som är 60+ är inte lätt alls.. Första ska man få en ljus färg på hela ögonlocket och för att få det måste man lyfta o dra och ja allt som går för att inte missa nått väck och sen har ju dem äldre ofta hängiga ögonlock så att försöka dölja dem med lite highlighter o shader är inte så lätt.. Helt klart den svåraste sminkningen att göra snabbt men jag klara lektionen men ska även hitta flera gamlingar att test sminka :) Kanske ta en tur på ett äldre boende?? :)

Sen efter skolan åkte jag o hämta Virre på skolan åkte hem åt mat uppe i resturangen sen hjälpa Virre med den j*vla hockey utrustningen som inte alls är lätt sen skicka iväg han på träning sen packa o få med alla väskor o springa till tåget ja nu är jag iaf hemma o har ätit middag med Underbara Emma och pussat på Mellanie och fixat Caizas frisyr.

Nu ska jag andas några andetag för i morgon blir en stress dag. Fixa Elinas o Majas hår sen mitt eget o göra sig klar för begravning. Urschh..

Förlåt för att jag inte lägger upp bilder nu men jag lyckades glömma kabeln i Sthlm men på lördag lovar jga er bilder :)

Puss Puss

Hur stor är igentligen skillnaden...

Ja i dag hade vi marknadsföring låter inte speciellt roligt men nödvändigt. Just nu funderar jag massa på vad jag ska ställe in mig på att jobba med efter utbildningen. Det som lät mest lockande va ju det där man kännar mest pengar :) Fast det var inte bara för pengarna som locka utan även det roliga i just det jobbet o det är ju en stor bonus att känna bra o även älska det man gör. Då känns det inte lika mycket som ett jobb :)
Men de jag ska satsa på mest är sminkning inom film o modevisningar. Och i just dem är det inte bara en vanlig sminkning utan det är ju så olika så de går inte att förklara men jag längtar som tusan :)

Iaf så efter teorin så sminka jag Sofie men jag han inte ta kort på henne men hon tog bara bort sminket från halva ansiktet så ni ska få se skillnaden :)
Sminkningen skulle vara Naturel så därför är den inte speciellt rolig :)


Sen satt jag i går kväll o fixa håret på min hår docka som jag måste skaffa ett namn till men kommer inte på något bra. För jag kan inte kalla henne dockan??
Iaf gjorde en enkel frisyr bara för att fördriva tiden så här har ni resultatet :)


Det var lite jag hade att erbjuda i dag :) Nu ska jag hoppa in i duschen sen ta en stor alvedon för jag har jätte ont i munnen för min visdoms tand är på väg :( Buhuuuu

Helgen är proppfull med tråkiga o roliga händelser men de skriver jag om sen :)

Puss o Go Nattt

Brud Uppsättning....

Ja idag var det prov på bruduppsättningen. Jag klarade frisyren men fick inte godkänt för att jag hade gjort frisyren på en docka. Jag vart så irreterad för jag visste inte ens det och det fick jag veta när jag så gått som var klar. Men jag fortsatta göra klart frisyren och här har ni resultaten.





Så där nu har ni en bild på min bruduppsättning. Det är en väldigt svår frisyr att göra så man måste öva jätte mycket, men detta var första gången jag gjorde den.

Nu ska jag ut o springa har ett lite viktminsknings mål innan skolan e slut så hoppas jag klarar det :)

Pusss

Måndag igen...

Ja måndag kommer ännu en gång och jag blir glad varje gång. Alla blir så deppiga när det är Måndag men jag blir glad o förväntas full. Tänk att man klartat av en hel vecka till och man kan åstkomma ännu mer nya saker. Varför deppa när man kan vara glad ? Jag fattar inte poängen.

Passa På Att Njuta Av Livet Medans Du Kan. Allt Du Sen Ångrar Har du Bara Dig Själv Att Skylla. 


Söta Emma Gör Mig Glad Med Sitt Fantastiska Leende.

Vill även säga Grattis till Tina o Magnus som fick en liten son igår.
Pusss

Lilla Maja Skulle På Maskerad I Pyjamas...

Maja var bjuden på Pyjamas/Maskerad party så hon ville vara ett djur i ansiktet så vem fick då äran att fixa henne? Jo det vart så klart  jag och hon ville vara ett lejon o när man vet att man ska göra nått så exakt som ett lejon o inte har så mycket fria händer så vart min första tanke hur tusan ser ett lejon ut??? Men efter jag tänkt lite så kom jag ändå inte på hur jag skulle göra men jag börja och sen körde jag bara på och de vart som det vart.. Men hon fick iaf många kommentarer o de va ju tur det :) Så vad tycker ni??


Feels like home to me...

Ja sitter nu hos mamma o har precis duschat o ser att det verkligen öser ner regn.. Jag älskar regn så länge det inte förstör min dag :) Men i dag kan inget förstöra mig dag :)

Ikväll ska jag och Emma slå på stort och det ska bli så underbart roligt :) Vi söker nya ställen för att ha skoj vi både är grymt less på Eskilstuna och har gjort en pakt :) Och blir det illa i kväll kommer vi behöva flytta till den ensamaste platsen i afrika :)

Är inte Sthlm min stad så blire flytt utomlands. Känner att jag bara vill kräkas på eskilstuna just nu. Här kan man bo när man e 40+ men innan det känner jag att jag måste se vart mina vingar tar mig så here we goo :)

Ja ni kanske inte fatta mycket men än vacker dag gör ni det :)

Hoppas alla får en fantastisk helg och jag ska njuta av den och sen börjar en ny vecka på skolan och jag längtar redan. Trodde inte man kunde längta till skolan.. Men har man hittat rätt så kanske de är så här man känner sig.

Pussss

Brud Uppsättning

I dag på skolan hade vi brud uppsättning. Och det såg inte speciellt roligt ut. Det va skit svårt. Men i morgon efter lektion ska jag stanna kvar och öva att göra den på någon frivillig :)

Så kort kommer i morgon hur bra det än blir men här är en bild på hur min lärare gjorde den. Och jag gissar att jag inte kommer lyckas lika bra men de är ju bara att försöka.



Ska bli duktigare att uppdatera och lägga ut bilder :)
Och om det är någon av mina läsare som vill komma och vara smink lr hår model så säg till det behövs :)

Pusss


12 timmar till helg :)

Ja kommer bli en lång natt vakna 7 i morse och gick på skolan sen raka vägen hem o skulle försöka sova men gick det?? Nej så jag kommer va ap trött i natt på jobbet men måste köpa med lite godis så jag håller mig vaken :) Sen blir det helg och den ska spenderas med familj o vänner och roligheter :)

Pussss

Mina Underbara Paletter !!

Just det beställde ju hem 3 st paletter i måndags och dem kom i dag. Tog bara 2 dagar och det tycker jag är snabbt jobbat, fast jag beställde måndags kväll o dem kom i dag så ja räkna själva (:

) Metal Mania Palett (88 färger)

 88 st Eyeshadow glimmer

 88st Eye shadow Matt

Så där det har jag beställ ska bli roligt att få testa dem i morgon då vi har orientalisk make up, hoppas bara vi får använda färg :)

Ja nu ska jag snart sova så man orkar upp i morgon sen är det raka vägen till etuna för att jobba natt.
Pussss


Smokey look !!

I dag hade vi dramatisk o glamour. Intressant men ändå lite förstå, nu börjar man få så mycket i huvudet och man blandar ihop visa sminkningar. Men de är bara o plugga på så det sitter. En glamour look va inte så speciellt som jag hade trott men skönt är väl det. Dramatisk har jag inte riktigt förståt än vad man egentligen får göra och inte eftersom den är lite som trend men ändå inte och den va oxå lite som softisikerad men änåd inte så jag måste verkligen plugga :)

Ja här är lite bilder från dagens sminkningar :) Den 3dje har jag gjort !









Det var lite bilder iaf. Finns mera på Facebook :)

Pusss

Flätor i tusen !!!

Ja de va precis det våran lektion handla om i dag fast inte tusen utan 10 olika. Och jag fattar inte hur någon kan ha kommit på dessa fläter. Denna person måste ha haft sjukt tråkigt liv som sitter o flätar. Ja men de är ju bara o öva o sen sitter det nog o man kan det. Har föresten glömt o säga att jag pluggar inte bara Master make up artist utan även hår stylist. Såå jävla roligt :)

Glömde tyvärr kameran i morse o när jag gåttt halv vägs så orka jag inte springa hem o hämta den. 
Men i morgon har vi dramatisk o glamour lektion så då får jag verkligen inte glömma kameran. så jag lovar er lite bilder i morgon :)

Nu ska jag sova så pusss o go natt !! 


Of to school....


Fashion Show at Make Up Institute, Enjoy !!

Gjorde av mig.
































Det var min dag i bilder. Och jag hoppas ni gillar det. Det är inte jag som gjort alla dessa sminkningar utan det är mina klass kompisar. Ska bli bättre på att blogga, sivan gnäller ju så bäst o lyssna på henne.

Pusss Jo <3


RSS 2.0