Söndag igen...

Ja nu e det söndag igen o de betyder att jag ska till sthlm ikväll o att de är skola i morgon.
I morgon ska jag ha Söta Jessie som model o jag ska vara hennes så vi ska ta massa kort så ska ni få se.

Men förmodligen så åker jag till sthlm i morgon bitti istället o har en mys söndag med familjen o ser tv4 filmen. Fast de beror på om pappas bil är full lr inte. Men jag åker hellre tåg än bil till sthlm.

Helgen har varit väldig bra har inte jobbat en ända dag bara fått vara ledig o förkyld så skönt, nästa helg blir det 2 nätter känns inge roligt kan inte hitta på nått skoj på kvällarna. Men men lite pengar vill man ju ha.

Men just nu längtar jag tills i morgon för att få träffa jessie igen :) och självklart dem andra oxå.

Nu ska jag umgås lite med systrar o mellanie <3

Pusss

Specaly made for you Jessie :)

Detta  är ett inlägg för söta lilla Jessica :)
 
I dag vakna jag vid 9 av ett sms från just henne där hon undra hur min resa till eskilstuna gick :) den gick bra men kunde gått bättre om man inte var sån fegis :)
sen har jag sminkat kim o mamma o även varit på tuna en sväng. Efter det så var jag o resten av ligan hos mormor på tacos kväll o de va mys. Kom nyss därifrån o sitter o väntar på Emma för vi ska dra till nybron lr harrys vi får se hur de blir :)

Just det är ju även förkyld så jag måste hålla mig ifrån Mellanie o det är inte lätt eller roligt :(

Nu ska jag sätta igång o fixa mig o sen kör vi :)

Pusss Pussss

Mys med Mellanie <3

I dag på skolan hade vi hudvård o de va grymt skönt, vi gjorde på varandra. Först rengöring sen peeling sen mask gud va fantastisk ansiktet känns. så jag var tvungen o köpa det paket och ska köra de varje dag nunär man ändå har lite åldersnojja så kanske de är dags o börja :)

Sen efter skolan så åkte jag direkt till eskilstuna, längtade som tusan efter mitt älskade lilla syskon barn :) och va söt hon är jag dör verkligen. Så låg i soffan o gosa med henne <3

Sen var de dags o dra till mamma där de bjöds på spagetti o köttfärssås mummssss :)
sen kom emma o jag har gjort ansikts rengöringen på henne sen gjorde jag en shinning kvälls sminkning bara för att öva. sen en as fräck ögonskugga med svart o grönt :)

Jaja nu ska jag gosa med Emma vi ska dra till henne o se skräck film :


Pusss Pusss

Sorry...

Förlåt för dålig uppdatering men har varit mycket med skolan o så har internet strulat så har inte haft tid o ork att fixa det. Men nu hoppas jag att det funkar så jag hinner skriva lite :)

Ja den här veckan har varit väldigt intensiv i skolan, mycket o göra o mycket att komma ihåg. De är inte bara att sminka en gång o så kan man det utan de är mycket övning mycket teori men mest praktik.

I dag hade jag andrea som model en barndoms kompis som bor här i sthlm o det var jätte roligt att få sminka henne :) Just i dag hade vi shinning kvälls make up som är den starkaste kvälls makeupen men mycket o starka färger. Jag tog självklart kort men kortet vart för ljusa så hennes smink syns knappt :(
I måndag hade vi naturell make up o då sminka jag Lana en tjej i klassen och kommer aven lägga upp bild på henne :)

I mkorgon åker jag till eskilatuna för att få träffa lilla Mellanie igen gud vad jag saknat henne :) men jag ska även jobba på sjukhuset 2 nätter sen träffa Emma o även sminka Linda och fixa mormors naglar. Så de är mycket som ska hinnas på den helgen så den kommer nog kännas kort :) Sen vill man ju även hinna umgås med resten av familjen medans man är hemma men de blir som det blir :)

Nu kommer en bild på Lana där jag gjorde Naturel Make Up. En sminkng som knappt ska synas man ska bara se
naturligt vacker ut. vad tycker ni?



Här är en bild på Andrea som jag gjorde en Shinning Kvälls Make Up på, tyvärr är ögonskuggan inte lika stark som i verkligheten. Denna make up ska vara för fester o krogen. Passar det för de?



Det var lite jag hade att erbjuda i dag :) I morgon har jag hudvård och medicinsk make up låter riktigt spännande :) Är grymt tacksam för kommerntaren om vad ni tycker :)

Min Fantastiska helg <3

Ja i fredags vart jag moster till världens sötaste lilla Mellanie :) så äntligen är väntan över och jag fick puss o kramas med henne när hon var 4,5 timma gammal :) när jag öppna rummet där elina o johan o mellanie låg så gick ine tårarna att hålla inne dem bara kom och jag har aldrig känt en sån glädje att jag börjar gråta, det var en underbar känsla <3


Väntans tider...

ja att sitta och vänta o vänta är inte så roligt även fast man väntar på nått roligt :) sitter o bara väntar på att telefonen ska ringa o höra att man blivit moster. hoppas allt går bra för elina o johan o lilltuss och jag hoppas du snart är ute lilla vänn. Hela familjens tankar är hos er o vi längtar alla efter att få se dig så kom ut nu, du har varit där inne länge nog nu :)

För tillfället är jag hundvakt åt storebror ruff och han o jag ska sova lite middag nu eftersom jag ska jobba natt på sjukhuset :) men är alldeles för spänd så vet inte alls hur de kommer gå. men förmodligen kommer jag nog kunna hålla mig vaken i natt av spändhet lr lycka av att blivit moster :)


Basic Make Up

I dag på skolan hade vi först 2 timmar teori där en av våra lärare visa basic make up på en elev. Väldigt intresant och se skillnaden före och efter. Och se hur han arbetar och vad han har för trix. Men vill aldrig att lektionen ska ta slut man vill bara få lära sig allt på samma gång men de måste ju få ta lite tid och man måste misslyckas för att lära sig oxå. Och framför allt öva och våga testa nya saker och våga blanda alla möjliga färger. Men de kommer nog när man har lite ner erfarenheter :)

Jag hade Isabel, min bonussyster som model idag och de kändes bra att ha någon man kände som model första gången :) då kunde man små prata lite mer o var inte lika nervös. De var väldigt roligt att se före och efterbilderna själv när jag var klar tyckte jag inte de va någon skillnad och tyckte jag hade varit för feg med allt smink men sen när jag jämförde bilderna så såg jag att det inte var så snålt med smink.










Jag började med att tvätta ögonen och sen ansiktet. Sedan la jag en bas med conceler, foundation och puder. Sen fixa jag ögonbryn och fransar. Sen la jag en ögonskugga väldigt all daglig la även på eyeliner och sist fixar jag läpparna. Allt smink jag har använt kommer från MIST Stockholm.

De var de jag hade och bjuda på i dag. Tyvärr är ljuset lite annorlunda för vid 11 då jag börja så lyste solen vid mitt fönster och vid 13 så hade den gått vidare till ett annat men hoppas iaf ni ser skillnaden o gillar det jag gjort.

I morgon vart jag ledig från skolan eftersom vi har praktikdag på Formex mässan. Alla i klassen ska vara där någon dag mellan torsdag-söndag. Och jag kommer vara där på söndag hela dagen. Så på söndag kväll kommer de komma massa kort från den dagen o jag längtar så.

Första dagen på make Up Institute !!!

Ja i dag var min första skol dag :) och de va verkligen spännande och väldigt mycket att ta in o försöka komma ihåg. I dag fick vi veta allt om skolan och vad som förväntas o vad som ska göras för att bli godkänd. Men jag bara längtar till att få komma igång med sminkningen och all teori :)

Vi fick även kläder i dag och den stora smink väska som jag knappt kan sluta kolla i vill bara testa alla sakerna.. Är som ett barn just nu :)

Här kommer lite bilder, bilder från skolan kommer nån annan dag hade inte så mycket roligt att ta kort på där :)
















Så där då har ni fått sett mit nya smink :)

Bilder från 7 Augusti :)

Förlåt för att jag e så seg o lägga upp bilder men först så funka inte kameran sen i går när jag försökte så funka inte internet men nu  verkar de kunna bli av :) 

Vi hade iaf en super trevlig kväll :)




Sista dagen i Eskilstuna, massa mys med familjen <3

Ja åkte ut till sundbyholm i dag med hela stora familjen, vi åt smörgåstårta, åkte båt o ring bakom även vatten skidor :) de va så mysigt o roligt.. Sen på kvällen så va det bara Jimmy Nicke o jag o kim så vi satt o lyssna på like kareoke o sen tog vi en kvälls tur med båten va så mysigt o himlen var så vacker :)
Sen vart de dans o såg världens snyggaste kille där.. Jag dog nästan !!!!


Tyvärr så kan jag inte lägg upp några bilder eftersom batterierna i kameran så helt slut så i morgon kommer det bilder :)

Pussss o Go Natt <3

Härliga Fredag och 3 dagar kvar <3

Ja nu är det fredag o jag börjar bli riktigt nervös nu inför skolstarten på måndag men de ska bli så himla underbart att få komma bort från Eskilstuna men kommer saknar familjen o visa vänner :( Och även få testa på något nytt och att få bo i sthlm ska bli så himla mysigt.

Men helgerna kommer jag att spendera i eskilstuna. Eftersom att jag väldigt snart blir moster och jag längtar ihjäl mig, hoppas lillen kommer snart <3

Snart ska jag till mormor där vi ska grilla o bara ta de lugnt o ha de mysigt :) Längtar även till i morgon då hela familjen ska vara i sundbyholm o vi ska fira alla som fyllt år o åka lite båt o äta lite :)

Tyvärr får ni inga bilder idag ser ut som skit :,(

Super trött Onsdag

Ja gud va trött jag varit hela dagen huvva ligen :( I går kväll så jobbade jag en kvälls tur på sjukhuset och vi har de så lugnt o skönt nu. Så jag fick flexa hem vid halv 8 och de har inte hänt på hela sommaren.

Så när jag kom hem så va fia o kim här o dem hade inte ätit middag så vi drog ner på stan o åt kebab :)
sen gick vi till royal o gratta Bella o Johan som fyllde år. Sen drog vi hem.

Men då fick man inte sova Kim som har haft kraftig näsblödningar i flera dagar o flera gånger per dag börja blöda runt kl 2 och var även väldigt illamående o yr o skakig så då vart jag väldigt oroligt eftersom hon förlorat mycket blod så jag ringde sjukvårds rådgivningen o hon sa åk in på akuten om de inte slutat inom en kvart så efter hon blött i 25 minuter drog vi dit men lagom där så sluta de blöda o de ända den sa var att hon måste blöda för att dem ska kunna göra något. Jävla idioter alltså dem fråga inte hur hon mådde lr hur långe hon blött lr hur ofta.. Fan inte nått fråga hon den okunniga människan !!!!

Sen var de bara att åka hem o eftersom jag visste att kim va så dålig så kunde jag inte sova alls så sen vid halv 7 när väckar klockan ringde så var de bara att dra o jobba. Att vara vaken i 36 timmar i sträck är fan inte roligt :(

Ikväll ska vi på kalas hos Johan och de ska bli så himla roligt o goa fia ska med oxå :)

Pussss Pussss Jo


Tisdagens Tokigheter !!

Ja som jag skrev i går så skulle jag o Kim på kina o sen bio men de vart ingen bio. Vi mötte sötaste Fia o gick på Kina sen åkte vi på willys o handla saker för att göra en tårta till Johan som fyller 21 år i dag :)

Ja så vi gjorde en riktigt snygg tårta måste jag säga men väldigt mycket kärlek :) Sen vid halv 12 på kvällen cykla vi till han o stod utanför hans fönster. När sedan klockan slagit 00:00 så börja vi sjunga "Ja må han leva" och han vart så överraskad :)



De va min kväll i lite bilder :)

Måndags Mys :)

I dag har hela dagen gått åt till o jobba men de har varit roligt har de för tillfället lungt på avdelningen förmodligen för att alla barnen inte är ute i regnet o lyckas göra sig illa. Men glad är jag för de, barn borde inte få ligga på sjukhus urscchhh. 

Snart ska jag o Kim iväg på stan o inhandla en födelsedags present till Johan som fyller år i morgon.
Sen ska vi gå på kina resturang o sen på bio o se twilight.. Riktig mysig måndag :) Snart drar mamma o småsyskonen iväg på tält semester i några dagar så jag o kim har ff ett par dagar :)





Än har jag inte blivit moster men jag hoppas den lillatussen snart kommer ut, för nu har jag väntat länge på att få krama om den lilla <3

Födelsedags firande i bilder :)




Dags o sova så man orkar upp o jobba i morgon bitti !!!


1 augusti

Så där efter mycket tjat från speciellt min tinnie så ska jag börja blogga igen :)

Om ungefär 1 vecka börja jag plugga igen i stor staden sthlm och jag håller på att längta ihjäl mig !!

Ska snart iväg till syster där jag ska bjuda på tårta till hela tjocka släkten, eftersom jag fyllde år i tisdags.
Lite bilder från det kommer ikväll :)


Snart flyttar jag till vackra sthlm :)


I´m Back :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0